EVO KAKO DA UNIŠTITE NAJOPASNIJU BAKTERIJU: Recept protiv Helikobakterije koja nestaje u trenu oka uz pomoć ove čudotvorne mješavine…

1 Min Read

Recept protiv Helikobakterije…Kako bi se riješili Helicobacter pylori (Helikobakterija) bakterije biće potrebno samo da napravite ovu čudotvornu mješavinu od samo 3 sastojka. Mješavina se pravi vrlo jendostavno i lako što će te imati priliku i vidjeti u nastavku teksta… Sastojci koji će vam biti potrebni za pravljenje ove čudotvorne mješavine su sljedeći i lahko dostupni.

Sastojci:

– malo morske soli

– 1 brokula srednje veličine

– ključala voda

Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a to je: Sve što će biti potrebno jeste da u jednu šerpicu stavite brokulu, ključalu vodu i morsku sol. Ostaviti mješavinu da se ohladi tako da brokula bude potopljena u ključaloj vodi.

Konzumira se na sljedeći način: Nakon što se masa ohladila, vodu procijedite je u neku drugu posudu koju ćete držati u frižideru. Ova mješavina se pije svako jutro na prazan želudac po pola čase. Napitak koristiti 4 sedmice, a zatim napraviti pauzu od jedne sedmice. A zatim, ponovo možete nastaviti sa terapijom ukoliko je potrebno.

Share this Article