Sledi još jedan mlad mesec: Evo kome se za par dana menja život!

4 Min Read

Mlad mesec u znaku strelca je 23. novembra i evo sta vam sledi u danima koji su pred nama…

LAV

Mlad mesec u znaku strelca vama bas i nece doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Ali je jako vazno da ovo hoce biti period kada ce doci do toga da vi shvatite sta je zapravo poenta zivota. Vi ste znak koji je imao srecu i koji je bio iskreno voljen ali vama je to bilo malo. Umesto da ste cuvali srecu koja vam je data na dlanu. Vi ste prosto na neki nacin rizikovali i ostali ste bez nje. I sada kada dodje noc i kada mlad mesec nastupi nema nimalo sumnje da cete shvatiti da samo niste umeli da cenite ono sto vam je bilo ponudjeno. No, imajte na umu da zaista nije moguce da vratite vreme i da ma sta da radili, ta osoba nece zeleti da vam da jos jednu sansu. Ona je prosto nasla nekoga ko ce je voleti na nacin na koji vi niste nikada. To je ono sto je najveca moguca cinjenica.

Moramo da kazemo da ce lavovi koji su sada u vezi mozda cak da dozive razocarenje kada dodje do toga da se uvere da osoba kojoj su dali svoje srce nije ona prava. Mlad mesec u znaku strelca vama svakako da nece doneti ono sto vam treba za srecu…. Ali zato hoce jednu veliku i vaznu zivotnu lekciju. U to nema nimalo sumnje.

STRELAC
Posto ce mlad mesec biti u vasem znaku vi treba da znate da nema bas nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste voljeni. Dakle vrlo je vazno da ne odustajete od onog sto zelite. Da se posvetite sebi jer je ovo vase srecno vreme.

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani kada cete mozda cak i da se zaljubite na prvi pogled. Svakako da je to za vas jedna nepoznanica jer se tako nesto jednostavno nikada nije desilo u vasem zivotu. Ali, polako. Sudbina ima svoje planove i nacine da vas razuveri. No, nema bas nimalo sumnje da vam sada sledi period kada ce cuda u vasem zivotu biti moguca i kada ce neke vase velike zelje konacno biti ostvarene.

Ako ste u vezi svakako da bi ste ovog puta trebali da razmislite da li ste spremni za novi emotivni korak. Znate li zasto? Jer ste voljeni iskreno i jer nema nimalo sumnje da bi vas partner zeleo da sa vama ima nesto vise. Mozda ce vam ponuditi pocetak zajednickog zivota. Mozda je cak moguce i da ce doci do toga da vas zaprosi.

Mlad mesec i noc koja dolazi ce svakako biti fenomen kada cete moci da kazete da su se emocije pomesale… Ali i kada cete dobiti priliku da neke svoje velike zelje ispunite.

Vreme je da donesete neke odluke ali ono sto je najvaznije od svega jeste da treba da znate da je zivot ipak samo jedan!

Share this Article