POVIŠICA, NASLIJEDSTVO ILI LUTRIJA: Tri horoskopska znaka DO KRAJA GODINE mogu da očekuju NOVAC!

2 Min Read

Saznajte o kome je reč!

Približavamo se polako kraju 2022. godine, a sudeći po astrolozima tri znaka mogu da očekuju novac, čak iako nisu osetili posebne benefite prethodnih meseci.

Strelac

Krajem 2022. godine, Strelac će biti zadovoljan svojom finansijskom situacijom, jer će ih Tigar (2022. godina je u ovom kineskom znaku) podržavati na svaki mogući način. Postoji šansa da dobijete zanimljive ponude uz pristojnu nadoknadu. Imaćete priliku da birate gde ćete zaraditi i na šta ćete potrošiti novac. Očekuje vas zabavan period udobnosti, zadovoljstva i sreće.

Jarac

Krajem 2022. godine, Jarčevi će imati fantastičnu priliku za finansijski rast i skok. Posao će cvetati, a to će se videti u rastućim profitima na bankovnim računima. Imaćete utisak kao da su vam se sva vrata otvorila. Neki stari dugovi su naplaćeni, problemi rešeni – sada je vreme za nov finansijski i poslovni početak. Najbolje uložen novac biće onaj na obrazovanje i poslovno usavršavanje.

Ribe

Do kraja 2022. godine Ribe mogu očekivati lepe novčane bonuse. Do kraja godine situacija obećava da će se stabilizovati i postati pouzdana. Novca će uvek biti dovoljno za potpuno udoban život, moguće je i da će se neki dugovi rešiti. Ribe kloje se dodatno potrude na poslu mogu očekivati i povećanje plate. Svaka aktivnost i ispunjena namera biće nagrađene od zvezda.

Share this Article