LAPORTA SPREMA SENZACIJU: Messi se vraća u Barcelonu?

2 Min Read

“Naša je odgovornost pobrinuti se da to poglavlje ima ljepši završetak od onoga kakvog je imalo”

Navijači Barcelone širom svijeta ponovno imaju razloga za optimizam i radost. Osim što se njihov voljeni klub pojačao vrhunskim igračima poput Roberta Lewandowskog, odnosno Raphinhe, te pobijedio Real Madrid u prvom El clasicu uoči početka nove takmičarske sezone, kao šlag na tortu dolazi im najnovija izjava klupskog predsjednika Joana Laporte.

On je, naime, rekao kako nije isključeno da za “blaugranu” ponovno zaigra i – Lionel Messi.

“Ne vjerujem da je Messijevo poglavlje u Barceloni završeno”, izjavio je 60-godišnjak za ESPN pa nastavio:

“Naša je odgovornost osigurati da to poglavlje još uvijek ostane otvoreno i pobrinuti se da ima ljepši završetak od onoga kakvog je imalo.”

Laporta je priznao kako osjeća nelagodu zbog načina na koji je Messi napustio klub.

“Osjećam li kao da mu dugujem? Da. I kao predsjednik Barcelone, i osobno, vjerujem da mu dugujem.”

Godinu dana nakon što je argentinski napadač napustio Camp Nou i prešao u PSG bez odštete, klub i navijači još uvijek osjećaju posljedice njegovog odlaska.

 

Kakav status Messi i dalje uživa među Barcinim navijačima najbolje svjedoči činjenica da su uoči i tokom nedjeljne prijateljske utakmice s Realom, na Allegiant stadionu i oko njega dominirali dresovi katalonskog kluba s brojem 10. U ljeto sljedeće godine istječe mu ugovor s pariškim klubom i za očekivati je da će mu biti ponuđeno produženje, ali bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će cijela priča završiti – osobito s obzirom na to da je na pomolu ponovni uzlet Barcelone što bi moglo značajno utjecati na Messijevu odluku.

 

Share this Article