Kompletna detoksikacija koja traje 3 dana očistiće vaše tijelo od šećera i spaliti višak kilograma!

2 Min Read

Zdrava ishrana je vrlo bitna, ukoliko želimo ostati zdravi ili izliječiti se od neke bolesti, zdrava ishrana je ključna. Pored toga, trebamo regulisati kilažu. Prvenstveno to činimo zbog zdravlja, a naravno da ćemo još lijepo i izgledati. Niko vam ne govori da se izgladnjujete, to nije dobro. Trebate se zdravo hraniti. izbaciti štetne namirnice i biti fizički aktivni.

Ovo je plan ishrane, a dobro će vam doći da očistite organizam od toksina i smršate. Naravno, ovo je plan za 3 dana, ali vi na sličan način trebate da se hranite i ostale dane.

1.Dan

Doručak: Jedno kuhano jaje i zobene pahuljice

Užine: Za užine jedite malo oraha ili jednu jabuku ili narandžu(uvijek praktikujte neku voćku) Ručak: Kuhana piletina i salataVečera: Kuhano povrće

2.Dan

Doručak: Isti kao prvi dan, užine isto tako Ručak: Špinat Večera: Kuhani kupus

3.Dan

Doručak i užine opet iste

Ručak: Malo kuhane riže i piletine( ako imate dijabetes ne smijete jesti rižu) i salata

Večera: Kuhano povrće

Savjeti:

Ako pržite meso i sl, koristite kokosovo ulje jer je vrlo zdravo i nije kalorično.Smanjite unos hljeba i potrudite se da jedete crni.Pijte limunadu i ostale prirodne sokove (malina, narandža) naravno, ne sladite. Očistit će vaš organizam, pomoći vam da smršate, a i ubija ćelije raka.Također, pijte zeleni čaj (1-2 puta dnevno)

Izvor: informativa

Share this Article